Hösten har nu intagit landet…

…med pompa och ståt. Träden visar sig i höstens vackraste färger. Det är just nu en av de bästa tiderna att besöka Skåne, att bekanta sig med detta urgamla kulturlandskap och historiens fotspår i regionens sand. Tillfälle för dig som företagare att visa detta land för dina utländska gäster och deras följeslagare.

Eller i fall du behöver en bra och prisvärd översättning till tyska eller ryska för att marknadsföra dig ute i Europa så hjälper vi dig gärna och lämnar ett prisförslag. Hör bara av dig till oss.

Vi tar lika gärna hand om ditt företags presentation i tyska och ryska medier. Vi kommer till dig och pratar med dig, skriver texter om ditt företag, tar kort på ditt företag och lanserar allt detta sedan som en välskriven och tilltalande artikel i tyska resp ryska tidningar. Hör av dig så pratar vi vidare.

Eller vill du själv komma i form med dina kunskaper i tyska eller ryska så står vi även här till ditt förfogande, kommer gärna till dig och hjälper dig att komma igång med det främmande språket. Hör bara av dig!

Läs gärna mer om oss här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s