Guideservice

Guide och reseledare i Öresundsregionen och i Sverige

156475_10152702540419418_2089379957_n

Richter’s Foto: Scott Vance

Vi tittar på Öresundsregionen med besökernas ögon, ser vad de ser, hittar ställen de letar efter, berättar för dem om vårt nya hemland – Öresundsregionen med Köpenhamn och Sjælland samt hela Skåne.

Sedan säsongen 2000 arbetar vi som tysk- och rysktalande guider för enskilda personer, men även mindre och större grupper i Skåne och Köpenhamn. Vårt specialité är då stadsrundturer med buss i Köpenhamn och Malmö samt stadsvandringar i Lund, Helsingborg, Kristianstad och Ystad. Därutöver genomför vi rundturer med buss i hela Skåne och besöker då utöver de nämnda städerna även Helsingborg, Kristianstad, Österlen, slott och herresäten på båda sidor om Öresundet samt många andra smultronställen i Skåne samt på Sjælland.

Rundvandring i Nöden

Jeremiah Stefan Richter under en guidning i Lund Foto: Richter’s

Med andra ord: Vi tar gärna hand om dina eller ditt företags tysk-och rysktalande gäster för en avkopplande eftermiddag eller kväll efter en lång dag i förhandlingar mm och visar dem runt. Välkomna till Öresundregionen med Richter’s Österlen – & Öresundsguider!

Reseledare i den tysktalande världen

Men utöver detta tar vi som reseledare gärna hand om dina gäster på resor till tysktalande eller rysktalande länder. Precis som vi guidar utländska gäster genom Sverige gör vi detta med dina svenska gäster när de ska bege sig till t ex Berlin, Hamburg, Moseldalen. Men vi tar även gärna hand om dina resenärer när det gäller andra tysk- eller rysktalande länder eller områden. Vi har dock ingen möjlighet för tillfället att ordna resor till Ryssland.

Välkomna till världen med Richter’s!

Herzlich Willkommen! Добро пожаловать! Välkommen!

Ta gärna kontakt med oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s