Kaffeeklatsch & Co.

Nu sätter vi igång:

Vi vill jag gärna erbjuda dig som har läst tyska tidigare eller förvärvt kunskaper i tyska på annat sätt en uppföljning under våren där du på dina villkor kan fördjupa dig i din tyska och praktisera det. Ingen kunskap utan övning. Och här vill vi fördjupa kunskaperna och öva dem i en trevlig gemenskap.

Kursen kommer att heta Kaffeeklatsch, vilket betyder så mycket som pratstund över en kopp kaffe och ligger på B-nivå, dvs enkel konversation, och ska hållas på tisdagskvällar på Kollegievägen 95 på Mårtens fälad den 6 februari, 14 februari (OBS! Detta är en onsdag!), 27 februari, 6, 13, 20, 27 mars, 10, 17 och 24 april. Kursen har uppehåll den 20 februari (sportlov) och den 2 april (påsk/pessach). Sedan kunde om önsekmål om detta finns kursen avsluta med en gemensam kortresa till Berlin på pingsthelgen 18-20 maj eller en lite längre kring nationaldagen 1-6 eller 6-10 juni.

Vi träffas kl 17 och hålla på i en och en halv två timmar med samtal och läsning över en kopp kaffe eller något litet hemlagat (som vi dessutom kan fixa på plats). Eller se på en film med andra intresserade mm. Varje vecka bestämmer vi vad vi ska göra veckan därpå.

Kostnaden skulle bli 100 kr per gång man deltar (dvs man betalar de gångerna man kan komma) som man betalar eller swishar på plats.

Vad tycker du?

Din anmälan till kursen är ju inte bindande. Du kommer när du kommer, men för att få flyt på din tyska skulle jag ju rekommendera att komma så ofta du kan.

Kursen hålls i samarbete med Club Tucholsky, en grupp av tyskintresserade på Facebook.

1 tanke på “Kaffeeklatsch & Co.

  1. Pingback: Kaffeeklatsch & Co. | RICHTER's mångsyssleri

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s