Nya språkkurser med RICHTER’s i höst och vinter

Nu har bitarna fallit på plats och vi kan efter ett längre uppehåll erbjuda nya kurser i tyska. Dessa kan erbjudas på alla nivåer från nybörjare till höga nivåer med konversation och litteraturstudier som enkelundervisning, men även i små grupper, online eller på plats i Lund eller hemma hos dig eller på en plats vi bestämmer gemensamt i sydvästra Skåne. Om det så önskas kan även online-kurser med ett antal fysiska möten anordnas. Det är upp till dig!

Vi har mer än tjugo års erfarenhet av språkkurser på olika nivåer och skräddarsyr din kurs efter dina önskemål. Kurserna kan vara olika i innehåll, kurslängd och arbetsmaterialen som används. Det är du som styr hur din kurs ska se ut.

Även intensivkurser med flera intensiva dagar kan ordnas efter dina önskemål där vi träffas två och två eller i mindre grupp under en längre sammanhängende period, t ex över en långhelg eller en vecka med upp till fyra lektionstimmar dagligen och olika språkrelaterade aktiviteter efteråt, t ex gemensam matlagning där man använder ett recept på tyska eller en exkursion till olika platser med anknytning till tysktalande länder och regioner och det tyska språket, t ex Goethe-Institutet i Köpenhamn, Tyska kyrkan i Malmö eller Köpenhamn. Eller varför inte titta på en film på tyska gemensamt och sedan snacka om den – även detta på tyska – över en fin kopp kaffe och lite tilltugg som vi gemensamt bakade dagen innan. Eller gå på stadsvandring i tyskarnas fotspår i Malmö eller Köpenhamn och följa Christian Berling och Mauritz Richter.

Eller varför inte fixa till och med en resa till Tyskland, Rostock, Hamburg eller Berlin, för att kombinera intensiva språkdagar med exkursioner och kortsemester. En sådan resa kan också kombineras med förberedande kurser online eller på plats.

Priserna för kurserna varierar mellan 100 och 500 kronor per lektionstimme (på 45 minuter) plus moms beroende på vilka önskemål du har och hur mycket förberedelse som krävs för resp kursupplägg. Heldagskurser och -aktiviteter, dvs minst åtta timmar per dag, kostar från 1500 kronor per dag plus moms.

Vill du lära dig tyska eller förbättra, friska upp din tyska tveka inte och hör av dig nu via vårt kontaktformulär nedan så kan vi tillsammans lägga upp just din kurs.

Copyright Fotos: Berlin [Von A.Savin (Wikimedia Commons · WikiPhotoSpace) – Eigenes Werk, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=30385316%5D, Rostock [Von Dirk Vorderstraße – Eigenes Werk, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=29254837%5D, Hamburg [Hackercatxxy / CC BY-SA (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)%5D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s